مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

خداوند با اين همه لطف و رحمت چگونه به پيامبرش فرمود: اگر هفتاد بار هم براي اين بندگان استغفار كني، من آنها را نميبخشم; در اين جا رحمت خدا چه ميشود؟ صفتي كه رهبر تمام صفتهاي پاك خداست.

بهشت و جهنم كجاست؟ آيا در حال حاضر وجود دارند؟

الف ـ روز قيامت كي برپا ميشود؟ ب ـ لطفاً حوادث روز قيامت را بيان كرده، بگوييد هواي آن روز چگونه است؟

در آية فَإِنَّ اللَّهَ يُضِلُّ مَن يَشَآءُ وَيَهْدِي مَن يَشَآءُ;(فاطر،8) اين گمراهي و هدايت چگونه است؟ و چگونه با عدل الهي سازگار است؟

آيا روح پس از مرگ به پيش جسم بر ميگردد يا نه؟ اگر بر نميگردد، پس چرا مردم بر سر مزار رفته و فاتحه ميخوانند؟ آيا قرائت فاتحه براي جسم است يا روح; اگر براي جسم است، آيا آن جسم ميفهمد و اگر براي روح است، آن روح ميآيد يا نه؟

هدف از سرمايهگذاري براي روز قيامت چيست؟

در قرآن مجيد، چند آيه براي بازشناسيِ روز قيامت آمده است؟

آيا در قيامت اعمال نيك ميتوانند گناهان را پاك كنند؟

كلماتي كه در سوره حمد، ميگويند بابهاي جهنم از آن خارج ميشود و انسان در نماز بايد مراعات نمايد كدام است؟

الف: از ديدگاه قرآن انسان برتر بايد چه ويژگي در دنيا داشته باشد؟ ب: آيا بين انسانهايي مثل مرجع تقليد يا ولي فقيه يا دانشمندان با يك شخص عامي در روز قيامت تفاوت است؟ يعني افزون بر تقوا مقام علمي و... باعث بهتر بودن انسانها خواهد شد؟ چرا؟

چرا در آياتي از قرآن كريم، بشارت از باب استفعال; يعني طلب بشارت، آمده است، مانند: يَسْتَبْشِرُونَ بِنِعْمَةٍ، در حالي كه فرشتگان او را بشارت ميدهند؟

با مثالي منظور از سنت الهي را با توجه به آية 43 سورة فاطر توضيح دهيد؟

  1. 1252 از 4632