مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

منظور از علم كه در آيات آمده، كدام علم است و كدام عالمان مقصود ميباشند؟

در قرآن آمده است: اللَّهُ نُورُ السَّمَـَوَ َتِ وَالاْ ?َرْض... لطفاً بفرماييد آيا انسان پس از مرگ و در نهايت به نور تبديل ميشود و به خدا ميپيوندد؟

در قرآن كريم آمده است كه روح انسان هنگام مرگ پرواز ميكند. لطفاً بفرماييد آيا انسان در حالت عادي ميتواند به پرواز روحي نايل شود؟ آيا افرادي كه اين ادعا را دارند مورد قبولند؟

با توجه به آيات قرآن عاقبت به خير شدن يعني چه؟

در آياتي از قرآن مجيد آمده، گناهاني قابل عفو و بخشش است كه انسان از روي جهالت و ناداني انجام داده باشد، آيا گناهي كه انسان از روي علم و عمد انجام ميدهد، بخشيدني نيست و توبه از آن پذيرفته نميشود؟

آيات إِنَّ فِي خَلْقِ السَّمَـَوَ َتِ وَالاْ ?َرْض و چهار آيه پس از آن، به چه مناسبتي نازل شده و آيا شأن نزولي دارد؟

در تفسير الميزان پس از آيه 35 سورة ابراهيم مرحوم علامه طباطبايي ميفرمايند: عموم مؤمنين از بنياسرائيل هستند. لطفاً بفرماييد آيا عجم هم از بنياسراييل هستند؟ ديگر اين كه اين مطلب چه ربطي با آيه 35 سورة ابراهيم دارد؟

چرا در بيشتر سورههاي قرآن پايان آيهها به ين ختم ميشود، مانند: صادقين، خاسرين، كافرين و... ولي به هو و مانند آن ختم نميشود؟

چرا آيات محكم و متشابه دقيقاً توسط ائمه: و يا اوليأ خدا روشن نشده است؟

لطفاً مطالب و محتواي سورة مبارك قمر را بيان فرماييد.

سوره والنجم در چه موضوعهايي بحث كرده و محتواي آن چيست؟

چگونه قرآن بر رفتار انسان تأثير ميگذارد؟

  1. 2807 از 4632