مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

دفع باد از سيستم تناسلي به دو علت است

1- بيماراني كه دچار شل شدگي عضلات اين ناحيه هستند به علت زايمانهاي مكرّر و طولاني كه اينها را جرّاحي كرد. (سيستوسل)

2- بدون علت مشخص كه درمان نميشود؟

طي دفع باد از سيستم تناسلي آيا وضو باطل است؟

روشي است جهت جلوگيري از بارداري كه وسيلهاي به نام iud داخل رحم قرار ميگيرد با توجه به اين كه عمل لقاح تخمك زن و اسپرم مرد قبل از ورود به رحم داخل لوله رحمي انجام ميشود از ديدگاه شرعي استفاده از اين چه حكمي دارد؟

توضيح اين كه: اين وسيله مانع جايگزين شدن تخم در داخل رحم ميشود تا مانع تشكيل تخم گردد.

حكم پول اضافي ستانده شده از مريض به علاوه پول دستمزد بيمارستان كه در عرف جامعه پزشكي زير ميزي معروف است چيست؟

ساير جراحيهاي بيماريهاي مختلف توسط جنس مخالف در صورت حضور يا عدم حضور پزشك حاذق هم جنس چه حكمي دارد؟

جرّاحي سزارين زن حامله توسّط پزشك مرد وقتي پزشك زن حاذق در آن شهر وجود دارد و در صورتي كه وجود نداشته باشد چه حكمي دارد؟

جرّاحي زنان زير بيهوشي در حضور دانشجويان پسر و دختر چه حكمي دارد با توجه به اين كه گروهي از پرسنل اتاق عمل مرد هستند و در ادامه نظر خود را در رابطه با پرسنل با جنس مخالف در اتاق عمل بيان كنيد؟

روشي است جهت مبارزه با نازايي بدين قرار كه استفاده از اسپرم خود مرد (همسر به شكل tut يعني اسپرم را غليظ كرده سپس داخل رحم ب لوله رحمي همسرش تزيق ميكنند، نظر حضرت عالي در اين ارتباط چيست؟

مصرف آمپول هورموني داخل عضله در ماه مبارك از ديدگاه شما چه حكمي دارد؟

نظر حضرت عالي در ارتباط با بستن لولهها جهت جلوگيري از حاملگي چيست؟

اگر با يك سري تمهيدات لازم بتوانيم در سطح كشور، موفق به جداسازي مراكز درماني خواهران از برادران بشويم، با توجه به اين كه هر پزشكي در طول دوران دانشجويي خود بايد (هر چند مختصر) از انواع و اقسام اختلالات و بيماريها چه در مورد آقايان و چه خانمها آگاهي يافته و آموزش ببيند (اعم از انجام معاينات كامل، آگاهي از بيماريهاي زنان و چگونگي انجام زايمان سالم و...) و با توجه به اين كه در مورد دانشجويان، اين موارد بيشتر آموزشي هستند تا درماني، (يعني ممكن است نجات جان بيمار در همان زمان وابسته به آن نباشد، اما به وسيله اين آموزش كه در بيمارستانهاي آموزشي صورت ميگيرد، دانشجو براي مراحل طبابت، كه نياز آينده بيمار است، آماده ميشود) و از اين رو هر يك از دانشجويان در دورههاي مختلف، ملزم و مجوبر به گذراندن واحدهاي درسي در تمامي بخشهاي بيمارستان، اعم از زنان و مردان، و فراگيري تمامي مسائل و امتحان دادن در پايان دوره ميباشند (تا بتوانند در نهايت، فارغ التحصيل موفقي باشند)، با در نظر گرفتن تمامي اين شرايط، بفرماييد تكليف و وظيفه دانشجو چيست؟ آيا ميتواند به خاطر رعايت مسائل شرعي، از فراگيري كامل بسياري مسائل بگذرد و در نتيجه در گذراندن واحدهاي درسي ناموفق باشد؟ و يا در هر شرايطي و با هر وسيلهاي، بايد به فراگيري صحيح كارش بپردازد تا در آينده كمتر دچار مشكل شود؟ و به طور كلي چگونه ميتوان بين وظيفه پزشكي و دانشجويي (كه در كتب پزشكي، بر انجام آنها تأكيد شده) و وظيفه شرعي و اسلامي (كه طبيعتاً نبايد با وظيفه پزشكي تناقض داشته باشد) جمع كرد؟

آيا معاينه و نگاه سيستم تناسلي بيمار توسط پزشك با جنس مخالف يا دانشجو جهت تعلّم (با جنس مخالف) اشكال دارد؟

آيا استفاده از ورشهاي واژينال درماني براي بيماري نياز به غسل را واجب ميكند

توضيح: اين دستگاه طوري است تا انتهاي مجراي تناسلي زن رفته و مايع شستشو دهنده را پمپ ميكند؟

  1. 3740 از 4632