کد مطلب:35230
شنبه 1 فروردين 1394
آمار بازدید:1
معجزه به چه معناست و نمونهاي از معجزات پيامبران را بيان نمائيد؟
بدن انسان چون جسماني است كارهايش از حد طبيعت فراتر نميرود ولي روح چون مجرد است بر طبيعت مسلّط بوده، ميتواند در سايه ارتباط با خداي سبحان كه رب العالمين است، اموري را تغيير دهد؛ اين گونه از تغيير امور را كه معجزه و كرامت مينامند، جزو صراط مستقيم و سنتهاي الهي است و اگر چه نادر الوجود است ولي ممتنع الوجود نيست.
انسان كامل ميتواند به اذن خدا، در عالم طبيعت خرق عادت كند. انبياي الهي نوعاً قدرت تصرف در مخلوقات را داشتند، چنانكه فضا را حضرت سليمان تسخير كرد: «ولسليمان الريح» كه «غُدوها شَهر ورواحها شَهر» سبأ/12 و دريا را موساي كليم مسخر كرده، با زدن عصايي شق البحر صورت گرفت، آبهاي رفته رفت و آبهاي نيامده از حركت ايستاد، جادهاي خشك پديد آمد: «فَاضرب لَهم طريقاً في البحر يَبساً» طه/77 و آتش براي حضرت ابراهيم به خاموشي و سلامت گراييد: «يا نارُ كوني برداً و سلاماً علي ابراهيم» انبياء/69 و سينه سخت سنگ را عصاي موسي شكافت و دوازده چشمه از آن جوشيد: «أن اضرب بعصاك الحجر فانبجست منه اثنتا عشرة عيناً» اعراف/160، و صالح پيغمبر از دل كوه، به اذن خداي سبحان، ناقهاي درآورد: «قد جاءتكم بيّنة من ربّكم هذه ناقة الله لكم ءاية» اعراف/37.
: آية الله جوادي آملي
تفسير موضوعي قرآن كريم ج 9 (سيرة رسول اكرم در قرآن)
مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.