کد مطلب:44270
شنبه 1 فروردين 1394
آمار بازدید:0
سال گذشته پدرم مرتكب قتل خطايي شد و به شش ميليون تومان ديه محكوم گرديد و روانهء زندان شد و سپس با ضمانت آزاد شد. مدتي بعد در اثر نشت گاز فوت كرد. بعد از مراسم چهلم , خانوادهء مقتول ما را زيرفشار قرار دادند كه بايد دخترتان را به ما بدهيد تا سند پدرتان را آزاد كنيم . من با كسي كه آن ها مي خواستند, ازدواج كردم و بعد از مدتي فهميدم معتاد و بيكار است و فردي لاابالي و لات مي باشد. بعد از چند ماه مقداري پول به او دادم كه مرا طلاق دهد. دادگاه به ما سه ماه فرصت داده است . از شما خواهش مي كنم توضيح دهيد:
آيا بعد از مرگ پدرم ديه به ما تعلق مي گيرد, با وجودي كه خانه اي كه در آن مي نشينيم , سند مالكيت ندارد؟
چون پدر شما اقرار به قتل كرده است , بايد ديه را پرداخت نمود. اكنون كه او مرحوم شده است , بايد از اموالش ديه را پرداخت بنماييد. مي توانيد در دادگاه ادعاي بكنيد و بگوييد درست است ما مديون هستيم , اما پدرما مالي براي ما نگذاشته است , تا دادگاه به شما مهلت بدهد, يا از بيت المال پرداخت شود. اما اگر پدر شما اقرار به قتل نكرده بود, ديه بر (خويشان مقتول ) بود و بر شما چيزي واجب نبود. طلاق ربطي به ديه ندارد وشوهرتان حق ممانعت از اين بابت ندارد. مي توانيد به جهت اين كه شوهرتان معتاد است , درخواست طلاق بنماييد.
اگر مي توانستيد شوهرتان را به ترك اعتياد وا داريد, بهتر بود, گرچه مشكل است .
مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.