مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

آيه نُسَارِعُ لَهُمْ فِي الْخَيْرَ َت;(مؤمنون،56) را تفسير فرماييد. (موارد كاربرد اين آيه در زندگي عادي ما چيست؟)

با استناد به قرآن، علت ابهام خداوند (در نظر بندگان) را توضيح دهيد; همچنين لطفاً در مورد چگونگي باطل شدن سحر و جادو توضيحاتي مرقوم فرماييد.

هنگام تلاوت قرآن چهار زانو نشستن بهتر است يا دو زانو (شايد پرسش جالبي نباشد، امّا اين را از اين جهت پرسيدم كه بيشتر قاريان چهارزانو مينشينند، در حالي كه چهار زانو نشستن نشانة غرور و تكبر و دو زانو نشستن مظهر فروتني و تواضع است.)

اگر هنگام نماز خواندن طوري ايستاده باشيم كه پشت ما به سمت قرآن باشد، آيا نسبت به آن بي احترامي كردهايم؟

محتواي سورة الممتحنه را بيان كنيد؟

بعضي خانمها، براي اين كه فرزند پسري نصيب آنها گردد، در دوران حاملگي، آيهاي ميخوانند، ولي بعضي ميگويند فرزندي كه خداوند به اين وسيله به انسان عطا فرمايد، به استناد برخي آيات قرآن، آيندة خوبي نخواهد داشت، آيا اين مطلب درست است؟

آيا بيشتر آيات در روز نازل شدند يا در شب؟

برخي از علمأ كه معتقدند قرآن مخلوق خدا نيست، منظورشان چيست؟

الف ـ چرا در قرآن كريم از انفاق به قرض دادن به خدا تعبير شده است؟ ب ـ در آيه 216 سوره بقره آمده است: كساني كه اموال خود را در راه خدا انفاق ميكنند همانند بذري است كه هفت خوشه بروياند كه در هر خوشه، يكصد دانه باشد... در حالي مهندسان و كشاورزان ميگويند: اگر زميني باهمه شرايط مناسب آب و هوايي داشته باشيم و آفتي به زراعت نرسد از يك خروار گندم حداكثر چهل خروار گندم برداشت ميكنيم نه هفتصد خروار. لطفاً در اينباره توضيح دهيد؟

چرا قرآن كريم تعبير بُنْيَـَنٌ مَّرْصُوص را به كار برده است؟

آيه 59 سورة انعام را لطفاً با ذكر مثال توضيح دهيد؟

لطفاً تفسير هر يك از قسمتهاي آية 65 سورة انعام را بيان فرماييد.

  1. 2805 از 4632