مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

چـرا بـا آنـكه شمس مونث است , حضرت ابراهيم از ضمير اشاره مذكر هذا براي اشاره به آن استفاده كرده اند . هذا ربي هذا اكبر .
چرا در آيه 18 سوره اعراف براي سمت روبرو و پشت سر از واژه من استفاده شده اما براي سمت چپ و راست از واژه عن ؟ من بين ايديهم و من خلفهم و عن ايمانهم و عن شمائلهم 000
قـرآن هـنـگـام بـرشـمردن نشانه هاي مشركان مي گويد : آنها پيامبران را به ناحق مي كشند مگر مي توان پيامبران را به حق كشت ؟
در قرآن درباره زكريا مي خوانيم : نادي ربه نداء خفيا پروردگارش را با صداي بلند خواند . نـادي به معني دعا با صداي بلند است در حالي كه خفي به معني آهسته و مخفي است و اين دو با هم سازگار نيست
در سـوره مـومنون پس از نقل سير بوجود آمدن انسان مي گويد : فتبارك اللّه احسن الخالقين پس بزرگ و پر بركت است خدايي كه بهترين آفرينندگان است مگر غير ازخدا آفريدگار ديگري وجود دارد ؟
در آيه 21 سوره عنكبوت مي خوانيم : يعذب من يشاء و يرحم من يشاء و اليه تقلبون در قيامت هر كـس را بـخـواهـد عـذاب مـي كـنـد و هر كس را بخواهد مورد رحمت قرار مي دهد و به سوي او بـازگـشت مي كنيد چگونه سخن از عذاب و رحمت مي گويد و بعدسخن از بازگشت مردم به سوي او در حالي كه قضيه بر عكس است نخست مردم در پيشگاه او حاضر مي شوند و بعد مشمول رحمت يا عذاب مي گردند ؟
در آيـه 22 سـوره عـنكبوت مي خوانيم : شما نمي توانيد در زمين و آسمان بر اراده خداوند چيره شويد با توجه به اين واقعيت كه نظر در آيه به مشركان و كفار است وآنها از ساكنان زمين اند , تعبير به و لا في السماء چه مفهومي مي تواند داشته باشد ؟
در آيـه چهارم سوره سجده آمده : ما لكم من دونه من ولي و لا شفيع جز او ولي وشفيعي براي شـمـا نيست اينكه مي گويد : غير از خدا شما سرپرست و شفاعت كننده اي نداريد مفهومش اين است كه ولي و شفيع شما تنها خداست ; آيا ممكن است كسي نزدخودش شفاعت كند
قرآن مي گويد : كساني كه در حال كفر مي ميرند توبه براي آنها نيست كساني كه در كفر از دنيا مي روند چه موقع توبه مي كنند كه توبه آنها پذيرفته نخواهد شد ؟
قـرآن مـي گـويـد : گـروهـي از مـردم از هر شيطان سركشي پيروي مي كنند با اينكه تمردو سركشي در مفهوم كلمه شيطان است چرا از هر شيطان ؟
قـرآن مـجيد , در سوره مائده , آيه سوم , از تقسيم گوشت به وسيله ازلازم نهي كرده , آنجا كه مي فرمايد : و ان تستقسموا بالازلام . و نـيـز در هـمين سوره آيه نود , از چهار چيز نهي كرده كه يكي از آنها ازلام است : انما الخمر والـمـيسر و الانصاب و الازلام رجس من عمل الشيطان فاجتنبوه لعلكم تفلحون شراب ,قمار , بتها و ازلام همگي پليدي و كار شيطانند . منظور از ازلام و تقسيم به ازلام چيست ؟ .
آيا ميان آياتي نظير و اذا سالك عبادي عني فاني قريب اجيب دعوه الداع اذادعان ( بقره / 186 ) و ادعـونـي اسـتـجـب لكم و آياتي مانند ما دعاءالكافرين الا في ضلال ( مومن / 50 ) تعارض نيست ؟
  1. 2821 از 4632