مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

در آيـه 240 سوره بقره عده وفات براي زن يكسال تعيين شده در حاليكه در آيه 234همين سوره كـه قـبـل از آن نـازل شـده مـدت عـده وفـات چهار ماه و ده روز تعيين شده بودآيا اين يك نوع سختگيري نيست ؟
در ابـتـداي سـوره هـود آمده كتاب احكمت آياته در اين آيه تمام آيات قرآن محكم قلمداد شده اسـت در حـالـي كه در آيه 23 سوره زمر مي خوانيم كتابا متشابها يعني كتابي كه تمام آيات آن متشابه است ؟
اگـر قرآن سخن حق و آشكار است و براي هدايت مردم آمده چرا آيات متشابه دارد ؟چرا محتواي بعضي از آيات آن پيچيده است كه موجب سوء استفاده شود ؟
قـرآن مـي گـويـد : اسرار آيات متشابه را كسي جز خدا نمي داند , مگر آيات قرآن براي تربيت و هدايت مردم نازل نشده , چگونه ممكن است حتي پيامبري كه قرآن بر اونازل شده از معني و تاويل قرآن بي خبر باشد ؟
قرآن مي گويد : علاقه به زن و فرزند و اموال و ثروتها در نظر مردم زينت داد شده است و ظاهرا زيـنـت دهـنده آن خداوند است پس چگونه ساير آيات قرآن از علاقه نسبت به زن و فرزند و مال و نكوهش مي كند ؟
همه مي دانند كه تكليف بمالايطاق قبيح است و قبح هم بر خداوند راه ندارد . پس چرادر آيه 286 بقره آمده است كه : [ ربنا و لا تحملنا ما لا طاقه لنا به ] . مگرمومنان نمي دانند كه خدا تكليف بمالايطاق نمي كند ؟
منظور از ذوي القربي (خويشاوندان پيامبر) كه دوستي آنان بر مسلمانان واجب گرديده چه كساني هستند؟
منظور از اهل البيت (خانواده نبوت) در آية تطهير، چه كساني هستند؟
مباهله چيست و چگونه بر فضيلت امام حسين دلالت مي‎كند؟
چرا در قرآن كريم كه بعضي مطالب جزئي و مشخّص همراه با اسم بيان شده، مطالب اساسي به صورت مبهم و كلّي بيان شده است؟
قرآن چه امتيازي بر تورات و انجيل دارد؟
ديدگاه قرآن نسبت به حاكميت بندگان شايستة خدا بر زمين چيست؟
  1. 2830 از 4632