کد مطلب:26229
شنبه 1 فروردين 1394
آمار بازدید:2
آيا از نظر اسلام و قانون علاقة دختر به پسر و پسر به دختر، جرم محسوب ميشود؟
علاقه جرم نيست اما اگر در اثر نگاه كردن و صحبتهاي غير مجاز پديد آمده باشد جرم، گناه و موجب پشيماني بوده و عواقب وخيمي را در پي خواهد داشت.
علاقه جرم نيست. اما آن علاقه و عشقي كه موجب بروز محرمات الهي از قبيل سخن شهوتآلود، نگاه با لذت و ريبه شود، جايز نيست. زيرا چنين كششي باعث ميشود تا آدمي به جاي اطاعت خدا، بندگي شيطان كند. و به يقين در بندگي شيطان توحيدي وجود ندارد و در صورت نبودن توحيد حداقل شرك به ميان ميآيد و خداوند از هر گناهي خواهد گذشت مگر گناه شرك. پس اين كه علاقه جرم است يا خير، تا كجا و چگونه باشد. هر چه در راه خداي تعالي و براي او نباشد، مذموم است. حال آيا چنين علاقهاي كه شما بيان ميكنيد، در راه رشد و تعالي روح و جسم آن هم براي خداوند است؟ يا چيزي غير از آن؟!
مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.