کد مطلب:39321
شنبه 1 فروردين 1394
آمار بازدید:2
چرا در ذكر تسبيحات فاطمه الزهراء بايد سبحان الله 33 مرتبه و الحمد الله 33 مرتبه و الله اكبر 34 مرتبه گفته شود، علت انتخاب اين اعداد چه ميباشد؟
پروردگار مهربان و پيامبران و معصومين (ع) طبق روايتي از پيامبر اكرم مانند طبيب هستند و براي درمان روح و جسم انسانها آمادهاند. و اما در طول زندگي و دوره عمرمان مريض ميشويم كه در اين صورت بايد به طبيب مراجعه كنيم و از آنها شفاء بگيريم.
همانطور كه در دعاي كميل ميخوانيم يا من اسمه دواء و ذكره شفاء ذكر شفاء و اين طبيبان روح بشر براي درمان انسانها داروهاو نسخههايي پيچيدهاند كه يكي از آنها ذكر است. كه ذكر باعث ياد خدا ميشود و با ياد خدا دلها آرامش مييابد و اين آرامش دل چيزي است كه انسانها به آن احتياج دارند. و براي اذكار تعداد و شمارههاي مشخصي معين كردند و دليل انتخاب تعداد ذكرها بهخاطر تاثير آن در روح انسان است كه همان مقدار مثلاً 34 مرتبه الله اكبر داراي تاثير است.
مثلاً شما وقتي به پزشك مراجعه ميكنيد و ميگويد فلان قرص را روزي 3 مرتبه بخور. شما به پزشك بگوييد كه چرا سه مرتبه بخورم و علت انتخاب سه مرتبه چيست، پزشك به شما ميگويد چون روزي سه قرص در بدن شما اثر ميگذارد. و باعث رفع بيماري شما ميشود. كمتر از آن اثر ندارد و بيشتر از آن ضرر ميرساند.
همين طور معصومين با آن علملدني كه وصل به علم مطلق پروردگار است ميدانند كه فلان مقدار ذكر داراي اثر است.
منابع و مآخذ:
1ـ بحار انوار
مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.