کد مطلب:44267
شنبه 1 فروردين 1394
آمار بازدید:27
در تاريخ آمده روز نهم محرّم , ميلاد مريم همسر يوسف نبي است . مگر يوسف با زليخا ازدواج نكرده بود؟ آيا اين واقعه در تاريخ صحت دارد؟
در تاريخ , دو يوسف ذكر شده است ; يكي يوسف فرزند حضرت يعقوب است كه داستانش در سوره ءيوسف آمده است . عشق زليخا نسبت به اين يوسف بوده و ديگري يوسف , شوهر حضرت مريم , مادر حضرت عيسي 7است . مريم وقتي به سن بلوغ رسيد و سيزده ساله شد, ـ حضرت زكريا او را به عقد يوسف بن يعقوب بن متي كه پسر عمويش بود درآورد, ولي قبل از اين كه با او همبستر شود, فرشتگان او را به عيسي مژده دادند. يوسف شوهر مريم وقتي فهميد مريم بدون همبستر شدن حامله شده است , دچار شك و ترديد شد, ولي در خواب به او گفته شد نسبت به زنت شك نداشته باش ! مريم از روح القدس حامله شده است و فرزند او عيسي نام دارد. بدين ترتيب شك و ترديد يوسف به مريم از بين رفت . حضرت عيسي كه متولد شد, در دامن مادرش مريم و ناپدريش يوسف تربيت يافت .(1)
(پـاورقي 1.حسين عمادزاده , تاريخ انبياء, ص 725
مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.