مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

در حال اتمام تحصيلات دانشگاهي هستم و علاقهمند به گذراندن دروس حوزوي مخصوصاً فقه و فلسفه هستم. اوّلاً ورود به حوزه چه شرايطي دارد و چه مراحلي را بايد گذراند، ثانياً آيا با تحصيلات حوزوي، اشتغال به كار در رشته تحصيلاتم برايم مقدور است؟

فلسفه وجودي ولايت فقيه چيست؟ از كجا شروع شده است؟ و با توجه به اين كه گفته ميشود سخن ولي فقيه مانند حرف امام معصوم است، پس اشتباهات وي را چگونه ميتوان توجيه كرد؟

نظر شما در مورد شوراي فقاهت چيست؟

چرا براي خدايي كه فراتر از جسم است، خانهاي قائل ميشويم و براي پرستش آن با زحمت و هزينه فراوان به كشور اعراب برويم (كه يكي از مظاهر بت پرستي است) كه هم مال خود را از دست بدهيم هم ، به نواميس تعرض شود (برائت از مشركان)؟

دين ما دين پدران ما است. اگر ما خواهان تغيير در دين خود باشيم، آيا ريختن خون ما به سبب عقايد جديدمان حلال است؟ پس آزادي در دين چه جايگاهي دارد؟

آيا ممكن است سؤالي براي شخصي به وجود آيد كه نتواند از رساله كمك بگيرد؟

يكي از فرزندان اينجانب متولد قروه ميباشد. يكسال بعد از تولد به سنندج مهاجرت كرديم. فرزند دوم متولد سنندج است. آيا سنندج براي فرزندان وطن يا وطن دوم حساب ميشود؟ آنها نيز مانند خودمان نماز ميخوانند.

اينجانبت از اهالي شهرستان قروه، مدت سيزده سال است كه در سنندج مشغول به كار هستم و به همين خاطر در اين شهر زندگي ميكنم، ولي اين شهر را به عنوان وطن انتخاب نكردم. اگر كمتر از ده روز در اين شهر باشم، نمازم را شكسته ميخوانم و بعضي مواقع در طول يك ماه چند بار به قروه ميروم و ميآيم. تكليف كارم چيست؟ بعضي ميگويند نظر حضرت آيت الله فاضل لنكراني تغيير كرده است؟

آيا لا تقف ما ليس لك به علم عمل كردن به آنچه را كه ظني است، حرام نكرده است؟

احساس ميكنم تمام دوستان و فاميل كه مردهاند، مرتب از من درخواست خواندن صلوات و فاتحه ميكنند، چرا اين امر در ذهن من مرتب تكرار ميشود؟ آيا اين يك احساس پوچ است؟

چرا پوشش و محدوديت پوششي تا اين حد براي خانمها است؟ مگر آقايان كه روسري سر نميكنند، ما به موهايشان حساس هستيم؟ شايد اگر خانمها تا اين حد مقيد نبودند، اين حساسيتها از بين ميرفت!

وسواس عملي (رفتاري) و درمان آن.

  1. 301 از 4632