مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

تقوا به چه معنا است؟

انسان از كجا بداند كه توبه اش به درگاه خداوند پذيرفته شده است؟

وقتي با خدا راز و نياز ميكنم و احياناً گريه و زاري مينمايم، بعد احساس يأس و نا اميدي به من دست ميدهد، چون ميبينم به خواستههاي من جواب نميدهد، به خدا ميگويد: چقدر نسبت به بنده هايت سخت گير و پر توقع هستي؟! مثل اين كه محبت يك طرفه است. هر چه به او اظهار محبّت ميكنيم جوابي نميشنويم. ما با خدا حرف ميزنيم امّا او با ما حرف نميزند و ما را راضي نميكند. تمام غفلتهاي ما به اين دليل است كه او را نديده و زيبايي هايش را لمس نكردهايم. وقتي قرآن تلاوت ميكنم، بعد از آن احساس تنهايي ميكنم و حتي آيات بهشت در من تأثير نميكند. لطفاً مرا راهنمايي كنيد.

آيا خودكشي در حال عدم سلامت و تعادل روحي قابل بخشش است؟

آيا لقمة حرام مي تواند در بزهكاري هاي سنگين فرزندان تأثير گذار باشد؟ لطفاً داستان و قصصي از تاريخ در اين باره بيان فرماييد.

آيات و رواياتي را بيان بفرماييد كه حاوي مطالبي دربارة جهاد با هوس ها و شهوت ها باشد.

مقدمات و شرايط ترقيات روحي و معنوي انسان چيست؟

در خصوص مراتب و شرايط حضور قلب در نماز توضيح دهيد.

علماي اخلاق براي نفس سه مرحله قائل اند، و از طرفي اينجانب از شهيد چمران شنيدم: نفس انسان داراي هفت مرحله است: نفس اماره، نفس لوامه، نفس عاقله، نفس ملهمه، نفس مطمئنه، نفس راضيه و نفس مرضيه. با توضيحات ارايه شده نظر علما صحيح است يا حرف شهيد چمران؟ در اين خصوص توضيح دهيد.

چه گناهاني از طريق چشم و چه گناهاني از طريق زبان انجام مي شود؟

گناه كبيره با گناه صغيره چه تفاوتي دارد؟

دانشجوي ترم دوم هستم كه با بيماري و فوت پدرم و شرايط سخت زندگي مواجه بوده ام. اكنون با مشكل عصبانيت و حواس پرتي در موقع درس خواندن و نماز مواجه هستم. يك سالي است كه به دختر عمه ام علاقه مند شده ام، ولي نمي دانم چه كار كنم؟

  1. 4515 از 4632