مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

آيا اعتقاد نداشتن به استخاره با قرآن، حرام است؟ آيا استخاره نوعي فال به حساب ميآيد؟

آيا استخاره در مورد مواردي كه به لحاظ عقلي مشخص است اما به دليل عدم اطلاع از عاقبت آن ( به دليل احاطه اي كه انسان تنها به زمان حال دارد) تمايل به استخاره است درست است؟

من راهم را گم كردهام درس بخوانمبا اينكه هوش آنرا ندارم و خودم هم علاقه ندارم يا بروم سر كار با اينكه به آدمهاي بيمدرك نگاه نميكنند. و سؤال بعدي: آيا من استخاره كردم و رشته مرا نشان داد منظور قرآن است و من در اين رشته ماندم آيا كار اشتباهي كردم كه استخاره كردم و به قرآن توسل كردم؟

در يك مورد استخاره گرفتم خوب آمد ولي بر عكس شد چرا اين طوري شد و اين كار هم خيلي به ضرر من تمام شد؟

در خصوص استخاره توضيح دهيد، و براي چه چيزهايي اطلاق مي شود؟

آيا در فقه شيعه و احاديث و روايات براي استخاره كردن در كارهايي كه انسان حتي در اول بعد از تحقيق و مشورت با بزرگان نسبت به آن كار مردد و سردرگم است چه حكمي بيان شده آيا استخاره جايز است؟

دعاي مخصوص استخاره را لطفاٌ ذكر فرماييد؟

استخاره در چه مواقعي جايز است و چه شرايطي دارد؟ آيا استخاره با تسبيح هم درست ميباشد؟ لطفاً در موردنحوه استخاره و اشخاصي كه واجد شرايط استخاره ميباشند توضيح دهيد.



شنيده شده كسي بعد از اين كه با قرآن استخاره كرده و بد آمده، قرآن را پاره كرده و از نيم تنه تبديل به خرچنگ شده است. چنين چيزهايي صحت دارد؟ پاسخ ما در قبال برخورد با اين مسائل چه بايد باشد؟ژ



چرا احكام اسلام چنين پيچيده است و مثلاً نماز داراي اين همه احكام است؟
با اينكه احكام اسلام، الهي است، چرا گاهي در اجرا با موانع برخورد مي كند؟
اگر كسي نتواند احكام را ياد بگيرد، چه حكمي دارد؟
  1. 3401 از 4632