مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

الف ـ در قرآن كريم، به چند نوع بهشت اشاره شده است؟ ب ـ چرا قرآن مجيد، در توصيف بهشت، بيشتر به بهشت صفا پرداخته تا بهشت لقأ؟ آيا با توجه به اين كه قرآن كريم، بهشت لقأ را برتر ميداند (رضوان من اللّه اكبر)، و ميدانيم كه پرداختن قرآن به بهشت صفا، به دليل مقتضيات زماني و سطح معلومات آن روز مردم بوده است، آيا اين گونه تبليغات، سبب گرايش بيشتر مردم به آن نميشود؟

ما شاهد هستيم كه مردم نزد اشخاص خاصّي ميروند و براي مشكلاتشان از قبيل دزدي و بيماري و... به اصطلاح در قرآن ميگيرند، آيا اينگونه استفادهها از قرآن مجيد، كه براي پول درآوردن است، صحيح ميباشد؟

آيا انساني كه همزاد، او را اذيّت و آزار ميدهد، وظيفة انسان در برابر او چيست، آيا در قرآن اسمي از همزاد آمده است و راهي براي كنترل آن بيان كرده است؟

در سجدة شكر، چه سورهاي بهتر است خوانده شود؟

به طور متوسط خواندن چه مقدار از قرآن كريم در روز سفارش شده است؟

چرا قرآن براي سعادت انسان ها آمده است؟ آيا كتاب ديگري نبوده كه براي اين منظور نازل شود؟ آيا سورهاي در اين باره وجود دارد؟

چرا قرآن، افراد مختلفي را مخاطب قرار داده و در خطاب معين، آيات قرآن نسبت به غير مخاطبان، بلا استفاده خواهد بود؟ براي مثال وقتي زنان بهشتي را توصيف ميكند، آيا براي ساير زنان بلااستفاده است؟

رسالت و هدف اصلي قرآن چيست؟ اگر هدايت است، قلمرو اين هدايت تا كجاست؟ آموزش شيوه حكومت، فنون تعليم و تربيت، ساختمانسازي و...؟

راجع به آية 17 سورة مريم توضيح دهيد، منظور از روحي كه خدا براي مريم فرستاد چيست؟

اهميت و ارزش كشاورزي را از ديدگاه قرآن بيان كنيد؟

منظور از وانحر در سورة مبارك كوثر چيست؟

آيا اين عقيده درست است كه اگر آية 9 سوره يس را بخوانيم، از ديد دشمنان محفوظ ميمانيم؟ لطفاً توضيح دهيد.

  1. 2734 از 4632