مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

دلايل مصونيت قرآن از تحريف چيست ؟
بـا توجه به اينكه در روايات بسياري شان نزول برخي آيات و احكام روشن شده آياباز مي توان از آن آيه و حكم در موارد غير شان نزول استفاده كرد ؟
دانشمندان علوم اجتماعي و قانونگذاران و حقوق دانان معتقدند كه با توجه به تحول و تغير اوضاع و مسايل اجتماعي و اختلاف ميان اجتماعات گوناگون بايد قوانين نيزتغير و تحول پيدا كنند . در حاليكه قرآن و قوانين آن مربوط به جامعه اي خاص درشبه جزيره و در چهارده قرن پيش است و با جوامع امروزي متناسب نمي تواند باشد .
در سـوره عـنـكبوت آيه 12 مي خوانيم : كافران به مومنان گفتند : شما از آيين ماپيروي كنيد و لنحمل خطاياكم ما گناه شما را به دوش مي گيريم و در پايان آيه مي فرمايد : انهم لكاذبون ; آنـها دروغ مي گويند سوال اين است كه صدق و كذب در مورد جمله هاي خبريه است در حالي كـه در ايـن آيـه جـمله خبريه اي وجودندارد بلكه جمله انشائيه است ( امر ) و مي دانيم جمله هاي انشائيه صدق و كذب ندارد , پس چرا قرآن مي گويد آنها دروغ مي گويند ؟
در آيـات قرآن قلب و بصر به صورت جمع آمده ولي ( سمع ) همه جا در قرآن به صورت مفرد ذكر شده است نكته اين تفاوت چيست ؟
گناهان كبيره و صغيره از نگاه قرآن كدامند ؟ احباط گناه يا ثواب چيست ؟
چرا به سوره حمد سبعا من المثاني اطلاق شده است ؟
منظور از ( صراط مستقيم ) چيست ؟
چرا سوره حمد , اساس قرآن است ؟
در حـديثي از پيامبر (ص ) نقل شده : ( هر مسلماني سوره حمد را بخواند پاداش او به اندازه كسي است كه دو سوم قرآن را خوانده است ) آيا چنين چيزي ممكن است ؟
[ الذين انعمت عليهم ] ( راه آنها كه بر آنان نعمت دادي ) كيانند ؟
در آيـه 40 سـوره روم خـطاب به مشركان مي خوانيم : اللّه الذي خلقكم ثم رزقكم ثم يميتكم ثم يـحـييكم با اينكه مشركان معمولا معتقد به حيات بعد از مرگ نبودندچگونه قرآن روي آن تكيه مي كند ؟
  1. 2825 از 4632