مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

خانوادة شوهرم ـ مادر، پدر، به جز يكي از خواهرانش ـ هيچ كدام اهل نماز و روزه نيستند; لطفاً بفرماييد حكم زندگي با آنان ـ در حالي كه از نظر مالي قدرت نداريم در جاي ديگر، مستقل از آنان زندگي كنيم ـ چيست؟

ميخواستم بپرسم من تا به حال كه به اين سن رسيدهام نميدانم مرجع تقليدم كيست و از چه كسي تقليد ميكنم و حكم نماز و روزههايم چيست و چگونه ميتوانم از الان مرجع تقليد داشته باشم؟

وقت نماز ظهر و عصر را بيان كنيد.

توجه به قبله چه مفهومي دارد؟

كدام آيه دربارة مسائل جنسي، مطالبي مطرح فرموده است؟

در مورد اهميت زينت، اقسام و آثار مثبت آرايش و تزيين توضيح دهيد؟

آيا در دين اسلام ميتوان بدعت و نوآوري انجام داد و آيا استنباط و صدور احكام از طرف مراجع تقليد، همان نوآوري است؟

الف ـ با توجه به تأييد سحر ميخواهم بدانم رابطة سحر با آية 10 سورة تغابن كه ميفرمايد: هر شرّ و بدي به فرمان ما ميرسد. چيست؟ ب ـ هم چنين چگونه يقين كنيم كه چيزي سحر است يا نه، مانند اين كه آيا سحر حتماً بايد به صورت نوشتهاي يا آيهاي باشد، اگر نوشته نباشد چگونه است و براي باطل كردن آن بايد به كجا مراجعه كنيم؟

اگر گناهي بدون قصد و از روي عصبانيّت، از ما سر بزند، حكم آن چيست؟

مگر نماز خواندن به اين معنا نيست كه ما ميخواهيم با خداي خود درد دل كنيم، امّا چرا هميشه در نمازهايمان، حرفهاي تكراري ميزنيم و نميتوانيم حرفهاي خودمان را بگوييم؟

الف) لطفاً آياتي را كه در مورد خمس و زكات در قرآنكريم آمده، با ذكر نام سوره بنويسيد. ب) موارد مصرف خمس و زكات را بگوييد. ج) لطفاً چگونگي وجوب خمس و زكات را توضيح دهيد.

اگر امام جماعت مسجدي لكنت زبان داشته باشد، به گونهاي كه گاهي اوقات يك كلمه را چندين مرتبه تكرار ميكند يا بعضي اوقات كلمة بسمالله را نبسمالله تلفظ كند، اما عادل، مؤمن و با خدا باشد، و از علم قرائت اطلاع دارد، ولي قدرت ندارد كه كلمهها را صحيح ادا نمايد; آيا نمازش باطل است.

  1. 3854 از 4632